2114090534 ΚΡΑΤΥΛΟΥ 6, Κολωνός monoseispaom@yahoo.com
banner imagebanner image

ΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Είναι πλέον γνωστό πως το 40% των θερμικών απωλειών του σπιτιού μας, γίνεται από την ταράτσα. Με το κόστος για θέρμανση να είναι στα ύψη, με όποιον εναλλακτικό τρόπο και αν διαλέξετε για την θέρμανση ή ψύξη του χώρου σας, η μόνωση ταράτσας (θερμομόνωση ταράτσας) φαντάζει η καλύτερη λύση για εξοικονόμηση χρημάτων κι εν τέλει ενέργειας και κόστους.

Με την κατάλληλη μόνωση ταράτσας θα δείτε άμεσα κι ορατά αποτελέσματα τόσο στην ποιότητα της ζωής σας εντός σπιτιού όσο και στην τσέπη σας απο την εξοικονόμηση ενέργειας, διότι δεν θα υπάρχουν απώλειες προς το εξωτερικό περιβάλλον, η θερμοκρασία εντός σπιτιού θα διατηρείται σταθερή στα επιθυμητά επίπεδα που θα ορίζετε εσείς και θα γίνεται λιγότερη χρήση των συστημάτων θέρμανσης/ψύξης.

Χρησιμοποιώντας όλη τη γνώση και την εμπειρία πάνω στο θέμα των μονώσεων και των στεγανοποιήσεων, εδώ και πολλά χρόνια, μαζί με τις ασυναγώνιστες τιμές, κερδίζουμε την εμπιστοσύνη του κάθε υποψηφίου πελάτη και αγωνιζόμαστε για την άριστη ικανοποίηση των αναγκών, για κάθε έργο, με υπευθυνότητα κι επαγγελματισμό.

Στόχος μας η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, δίνοντας λύση στο πρόβλημα της μόνωσης και την πρόληψη από κάθε πιθανό ή απρόβλεπτο παράγοντα.

Τα συνεργεία μας χρησιμοποιούν τα καλύτερα πιστοποιημένα υλικά κι εγγυούνται πλήρως την μακροβιότητα της μόνωσης καθώς παρέχουμε εγγυημένη μόνωση με 20ετή γραπτή εγγύηση.

Η εταιρεία μας προσφέρει τις υπηρεσίες της:

για όλα τα είδη μονώσεων - στεγανοποιήσεων, θερμομονώσεων, θερμοπροσόψεων, αφρομπετών, περλομπετών, τσιμεντοκονιών, πλακοστρώσεων, θερμοσταγανών βαφών, δαπέδων, πράσινων ταρατσών προσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου για καλύτερη απόδοση της μόνωσης - στεγανοποίησης

στις καλύτερες τιμές της αγοράς διατηρώντας την ποιότητα των εγκαταστάσεων μας σε υψηλά επίπεδα, κερδίζοντας έτσι την εμπειστοσύνη των πελατών μας όλα αυτά τα χρόνια

σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν επικοινωνίας. Γι αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λάβετε την καλύτερη δυνατή προσφορά

 

 

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΠΑ.Ο.Μ.Κρατύλου 6, ΑθήναΤηλ: 211 4090534 / Κιν: 6938 079942