2114090534 ΚΡΑΤΥΛΟΥ 6, Κολωνός monoseispaom@yahoo.com
banner imagebanner image

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ

Οι παράγοντες  για το ποια μέθοδος μόνωσης ταράτσας ταιριάζει καλύτερα σε κάθε περίπτωση είναι αρκετοί, ανάλογα με την παλαιότητα της κατοικίας, την υφιστάμενη κατάσταση της υπάρχουσας μόνωσης, το μέγεθος της χρήσης που θα γίνει, καθώς επίσης και του διαθέσιμου προϋπολογισμού. Στο σημείο αυτό πρέπει να γνωρίζετε ότι σε όποια μέθοδο και αν καταλήξετε πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Τα υλικά σε μια μόνωση διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο για την  θερμομόνωση της ταράτσας που θέλουμε να επιτύχουμε και τα αποτελέσματα που περιμένουμε από την μόνωση που θα εγκαταστήσουμε.

Ξεκινώντας την ενεργειακή αναβάθμιση της οικίας μας, το πρώτο σημείο που πρέπει να επέμβουμε είναι η μόνωση της ταράτσας και αυτό γιατί η ταράτσα είναι το μεγαλύτερο τμήμα του κτιρίου.

Για να φτιαχτεί μια ταράτσα πρέπει πρώτα να δούμε το πρόβλημα που υπάρχει για να το διορθώσουμε.

Στην συνέχεια σας δίνουμε τις λύσεις για την εξιδεικευμένη και σωστή αντιμετώπιση του δικού σας προβλήματος μαζί με το οικονομικό κόστος και την εγγύηση των εργασιών μας.

 

Τα συνεργεία μας χρησιμοποιούν τα καλύτερα πιστοποιημένα υλικά κι εγγυούνται πλήρως την μακροβιότητα της μόνωσης καθώς παρέχουμε εγγυημένη μόνωση με 20ετή γραπτή εγγύηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας ( 211 40 90 534 / 693 80 79 942 ) , και  εντελώς δωρεάν θα έρθουμε στον χώρο σας και   θα επιλέξουμε μαζί το είδος της μόνωσης που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας.
Δραστηριοποιούμαστε  σε όλη την Ελλάδα

 

Θερμομόνωση της ταράτσας
Η Θερμομόνωση της ταράτσας είναι πλέον μια διαδεδομένη εφαρμογή που ουσιαστικά εξοικονομούμε ενέργεια και χρήματα από την οικονομία που προσφέρει στις απώλειες θέρμανσης ή ψύξης του χώρου μας.
Ρωτήστε μας για τις νέες τεχνικές εφαρμογής στεγανοποίησης και θερμομόνωσης ταράτσας και θα σας προτείνουμε το κατάλληλο σύστημα για εσάς.

Υγρομόνωση και Στεγανοποίηση Ταράτσας

  • Για να διαλέξουμε και να προτείνουμε το κατάλληλο σύστημα Στεγανοποίηση ταράτσας λαμβάνουμε υπόψη κυρίως  :
  • Αν υπάρχουν κλίσεις στην ταράτσα .
  • Οταν βρέχει τα νερά φεύγουν στις υδρορροές ή λιμνάζουν επάνω στην επιφάνεια.
  • Αν υπάρχει ήδη παλαιά μόνωση και ο βαθμός προσβολής της από την υγρασία.Αν υπάρχουν ευπαθή σημεία στην ταράτσα που χρίζουν ιδιαίτερης μελέτης και εφαρμογής ξεχωριστού στεγανωτικού υλικού.
  • Τα τετραγωνικά μέτρα της επιφάνειας ως προς την ένταση των συστολοδιαστολών που θα καταπονούν τη στεγανοποίηση, για την πρόταση ανάλογων ελαστομερών συστημάτων.
  • Η κατάσταση των στηθαίων και οι επισκευές που τυχόν θα χρειαστούν.
  • Η διατομή των υδρορροών για την ομαλή απορροή των υδάτων.

Ανάλογα με την περίπτωση η στεγανοποίηση της ταράτσας μπορεί να γίνει:

  • Με μεμβράνες επικόλλησης
  • Με μεμβράνες επάλειψης
  • Με διαφανείς μεμβράνες

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΠΑ.Ο.Μ.Κρατύλου 6, ΑθήναΤηλ: 211 4090534 / Κιν: 6938 079942