2114090534 ΚΡΑΤΥΛΟΥ 6, Κολωνός monoseispaom@yahoo.com
banner imagebanner image
 
 
 
 

Οι σωστές μονώσεις ταρατσών είναι μία εργασία που στην ΠΑ.Ο.Μ. την γνωρίζουμε πολύ καλά. Η πολύχρονη εμπειρία μας, τα πιστοποιημένα συνεργεία μας, τα κορυφαία μονωτικά υλικά, εγγυώνται την αποτελεσματικότητα των μονώσεων μας, που συνδυάζεται με λογικές τιμές και χαμηλό κόστος για τη δική σας ικανοποίηση.

Τα συνεργεία μας χρησιμοποιούν τα καλύτερα πιστοποιημένα υλικά κι εγγυούνται πλήρως την μακροβιότητα της μόνωσης καθώς παρέχουμε εγγυημένη μόνωση με 20ετή γραπτή εγγύηση.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες:
για όλα τα είδη μονώσεων - στεγανοποιήσεων
στις καλύτερες τιμές της αγοράς
σε όλη την Ελλάδα

 
 
 
 
 
 
 
Πολλές από τις οικοδομές στην Ελλάδα, παρ’ όλο που χτίστηκαν με πολύ καλές και αυστηρές προδιαγραφές, δεν έχουν δώσει την απαιτούμενη σημασία και συγκεκριμένα στην μόνωση ταράτσας. Οι περισσότερες αρχιτεκτονικές μελέτες, βάσει των ισχυόντων νόμων προσφέρουν στους ιδιοκτήτες εναλλακτικές επιλογές μόνωσης ταράτσας και τη θερμομόνωση. Όμως έγκειται στην τελική απόφαση του καθενός πόσο καλά θα μονώσει την οικία του και σαφώς στο κόστος που θα δαπανήσει. Οι επιλογές είναι πολλές και εναλλακτικές και διακρίνονται από διαφορετικα χαρακτηριστικά μεταξύ τους.

Μια σωστή μόνωση ταράτσας και μόνωση εξωτερικών τοίχων θα σας προσφέρει έως και 65% οικονομία σε ενέργεια και χρήμα, αφού θα δείτε διαφορά τουλάχιστον 8oC στους εσωτερικούς χώρους της οικείας σας.

Η θερμομόνωση και η ταυτόχρονη στεγανοποίηση του σπιτιού σας αποτελεί την καλύτερη επένδυση, αφού το κόστος κατασκευής τους, θα αποσβεστεί εντός 5 ετών, ενώ εσείς θα κερδίζετε από την διαφορά κατανάλωσης καυσίμων και ηλεκτρικής ενέργειας εφ’ όρου ζωής.

Οι μονώσεις ταρατσών μπορούν να σας εξοικονομήσουν μέχρι και 60% των χρημάτων που ξοδεύετε για την θέρμανση ή την ψύξη του σπιτιού σας! Η ταράτσα είναι εκτεθειμένη μονίμως στο κρύο τον χειμώνα ή τον ήλιο το καλοκαίρι. Ένας τοίχος για παράδειγμα θα εκτεθεί στον ήλιο για 3-4 ώρες το πολύ, η ταράτσα σας για ολόκληρη την μέρα!

Ξεχάστε μαυρίλες, μούχλα, εισροή νερών, ζέστη το καλοκαίρι και κρύο τον χειμώνα.
Η μόνωση ταράτσας συνεπώς, είναι η πιο σωστή επένδυση για το σπίτι σας. Τα χρήματα που θα επενδύσετε θα σας επιστραφούν μέσω της μείωσης εξόδων για θέρμανση ή ψύξη του χώρου σας σε ελάχιστα χρόνια, ενώ ταυτόχρονα σας εξασφαλίζει θερμική άνεση δηλαδή σωστές συνθήκες για να ζήσετε μέσα στο σπίτι σας, χωρίς να παγώνετε τον χειμώνα και να καίγεστε το καλοκαίρι.

Παράλληλα όμως, με το ίδιο κόστος, διασφαλίζει και την υγεία του σπιτιού σας. Μην ξεχνάτε ότι σχεδόν πάντα δεν υπάρχουν σωστές κλίσεις. Αυτό σημαίνει ότι λιμνάζουν νερά στην ταράτσα σας με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολύ γρήγορα φθορές στην πλάκα που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε εισροή νερών μέσα στο σπίτι σας.

Οι μονώσεις που κάνουμε εγγυούνται την άριστη στεγανοποίηση, διορθώνοντας τα προβλήματα σε υγρασία, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν σωστή θερμομόνωση μειώνοντας ως και κατά 90% τις συνολικές θερμοκρασιακές απώλειες του σπιτιού σας.

Έτσι μπορείτε να εξασφαλίσετε καλύτερη θέρμανση το χειμώνα, αφού το σπίτι σας ζεσταίνεται γρηγορότερα, διατηρώντας την ιδανική θερμοκρασία του χώρου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, κάνοντας έτσι οικονομία στο καλοριφέρ.

Αντίστοιχα το καλοκαίρι, μειώνετε η ζέστη και το σπίτι σας διατηρείται πιο δροσερό, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιείται πολύ λιγότερο ο κλιματισμός και να έχετε οικονομία στο ρεύμα.
 
 
 
 
 

Δωρεάν επίσκεψη & μελέτη

από εξειδικευμένους πολιτικούς μηχανικούς! Θερμική απεικόνιση με θερμογραφική κάμερα της ποιότητας του
χώρου πριν και μετα τις εργασίες για εγγυημένα αποτελέσματα με αποδείξεις.
 
 
 


Η ΠΑ.Ο.Μ. παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας
στη μόνωση ταρατσών χρησιμοποιώντας μόνο πιστοποιημένα μονωτικά υλικά. Ειδικεύεται στην θερμομόνωση και στεγανοποίηση ταρατσών. Η διάγνωση μέσω Θερμογραφίας για τον εντοπισμό υγρασίας καθώς και εισροής υδάτων σε δώμα και στην τοιχοποιία ενός κτιρίου, μας δίνει τη δυνατότητα εγγύησης για 100% στεγάνωση και θερμομόνωση. Τεχνικοί μας κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού σας επισκέπτονται στον χώρο σας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, προκειμένου να δώσουν την βέλτιστη δυνατή λύση.

Μπορεί να σας κατευθύνει και να αναλάβει την εγκατάσταση οποιασδήποτε μεθόδου μόνωσης επιλέξετε. Στόχος μας είναι σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε να δημιουργούμε συνθήκες μόνωσης, ασφάλειας και οικολογικής συνείδησης. Για αυτό το λόγο προχωρούμε πάντα σε λεπτομερή αξιολόγηση του κάθε έργου, επιλέγοντας τα σωστά υλικά και την καλύτερη και αποδοτικότερη μέθοδο για να προχωρήσουμε.

 
 
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Η εσωτερική θερμομόνωση των τοίχων είναι η τοποθέτηση θερμομόνωσης στο εσωτερικό μέρος όλων των κατακόρυφων εσωτερικών τοίχων...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ

Η εξωτερική θερμομόνωση (θερμοπρόσοψη) των τοίχων είναι η τοποθέτηση θερμομόνωσης...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Είναι πλέον γνωστό πως το 40% των θερμικών απωλειών του σπιτιού μας, γίνεται από την ταράτσα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ

Οι παράγοντες για το ποια μέθοδος μόνωσης ταράτσας ταιριάζει καλύτερα σε κάθε περίπτωση είναι αρκετοί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ